Dažniausiai pateikiami klausimai
Kokia nauda persikelti į naują bendro naudojimosi serverį ir atnaujintą talpinimo planą?
Įrašė: Simonas Mockus - 2018 06 19 17:49
  • Naujas talpinimo planas suteikia „Let‘s Encrypt ®“. SSL sertifikatų diegimo įrankis leidžia akimirksniu įdiegti nemokamą sertifikatą ir HTTPS apsaugą. Naujuose planuose suteikiami nemokami “Let’s Encrypt” SSL sertifikatai, kurie lengvai diegiami ir suteikia HTTPS apsaugą.
  • Interneto svetainės ugniasienė (angl. Web Application Firewall) su nuolat atnaujinamu taisyklių rinkiniu analizuoja svetainės HTTP srautą bei užkerta kelią įsilaužimui į interneto svetainę ir kitiems būdams jai pakenkti.
  • Interneto svetainės periodiškai tikrinamos, ar nėra apkrėstos virusinėmis programomis ir žalingais programiniais kodais.
  • SMTP protokolo lygmenyje įdiegta apsauga nuo el. šlamšto (angl. SPAM) nereikalauja DNS ar MX įrašų pakeitimų. Ji veikia automatiškai, apsaugodama visas el. pašto dėžutes ir domenus. Taip pat suteikia visus reikiamus įrankius el. šlamšto statistikai, analizei bei valdymui.
  • Nauja paslauga padės užtikrinti funkcionalų ir saugų jūsų svetainės (-ių) talpinimą, svetainę talpinsite naujame pažangiausias technologijas atitinkančiame serveryje. Daugiau apie paslaugos techninius parametrus galite rasti čia.
(0 balsai)
Straipsnis yra naudingas
Straipsnis nėra naudingas

Komentarai (0)
Help Desk Software by Kayako fusion