Dažniausiai pateikiami klausimai: Bendri klausimai
"Hostex" paslaugų atsisakymas (nutraukimas)
Įrašė: Pagalba IT - 2024 01 03 09:33

Telia Lietuva, AB ("Hostex") teikiamos paslaugos nutraukiamos priklausomai nuo to, kaip buvo sudaryta sutartis (galioja ir buvusiems AB "BALTIC DATA CENTER", TEO LT, AB, UAB "OMNITEL", UAB "Interdata" ir UAB "HOSTING" klientams).

Jeigu paslaugos užsakytos, pasirašant elektroninę sutartį (užsakymas pateiktas per savitarną), šių paslaugų teikimas paremtas prenumeratos principu tam tikram laikotarpiui. Artėjant šio laikotarpio pabaigai, automatiškai išrašoma išankstinė sąskaita už ateinantį laikotarpį. Paslaugas nutraukti galima:

 

Prisijungus prie HOSTEX valdymo centro ir atlikus veiksmus savo paskyroje: Užsakymai ir sąskaitos > Užsakymų valdymas 

paspauskite paslaugos, kurios pageidaujate atsisakyti, vardą > Paslaugų nutraukimo prašymas:

Informuojame, kad paslaugos yra nutraukiamos jų galiojimo pabaigoje, išskyrus tuos atvejus, kai talpinimo paslauga galioja ilgiau nei 30 d., tokiu atveju paslauga yra nutraukiama už 30 dienų nuo prašymo pateikimo.

Pastaba: domenai ir SSL sertifikatai nėra nutraukiami anksčiau nei pasibaigia jų galiojimo laikas.

Jeigu užsakovas pageidauja, kad prašymą paslaugos nutraukimui užpildytų Hostex pagalbos tarnyba, apie tai jis turėtų informuoti mus el. paštu pagalba@hostex.lt. Prašymas turi būti pateiktas iš kontaktinės el. pašto dėžutės arba atsiunčiant pasirašytą (ir antspauduotą, jeigu užsakovas naudoja antspaudą) laisvos formos skenuotą prašymą. Užsakovas laiške ar prašyme turėtų nurodyti kokia tiksliai paslauga turi būti nutraukta.

 

Pasirašyta popierinė sutartis nutraukiama, kai užsakovas atsiunčia pasirašytą (ir antspauduotą, jeigu užsakovas naudoja antspaudą) laisvos formos skenuotą prašymą. Prašyme turi būti aiškiai nurodomos paslaugos, kurių atsisakoma, ir data, nuo kurios paslaugos turi būti nutrauktos. Apie paslaugų atsisakymą užsakovas turi informuoti raštu, kai iki nutraukimo datos lieka sutartyje nurodytas dienų skaičius, bet ne vėliau, kai paslauga (pavyzdžiui, domenas) pratęsiama.

(0 balsai)
Straipsnis yra naudingas
Straipsnis nėra naudingas

Help Desk Software by Kayako fusion