Dažniausiai pateikiami klausimai
Kaip galiu prisijungti prie atskiros el.pašto dėžutės administravimo?
Įrašė: Pagalba IT - 2024 01 03 10:09

Dėmesio! Prie konkrečios el. pašto dėžutės administravimo prisijungsite tik tuo atveju, jei domeno MX įrašas yra nukreiptas į Hostex serverius.

 

1. Svarbu! Prie atskiros el. pašto dėžutės administravimo prisijungti pavyks tik tuo atveju, jei kuriant ar redaguojant pašto dėžutę buvo pažymėta varnelė "Prieiga prie Kliento lango".

Standartiškai šis langas pažymimas automatiškai, kuriant el. pašto dėžutę. Šį nustatymą visada galima pakeisti.

 

2. Savo naršyklėje atidarykite nuorodą https://mail.jusu-domenas.lt:8443 (po mail veskite savo naudojamą domeną, pvz. https://mail.hostex.lt:8443)

 

2.1 Atsidariusiame naršyklės lange pasirinkite "Advanced" (jeigu naudojate ne Google Chrome naršyklę, vaizdas ekrane gali šiek tiek skirtis)

2.2 Toliau rinkitės "Proceed (...)"

Neišsigąskite naršyklės išmetamo nesaugumo pranešimo, jūsų prisijungimas prie pašto administravimo yra visiškai saugus. Prisijungimo svetainei yra sudiegtas SSL sertifikatas *.hostex.lt

 

3. Atsidariusiame prisijungimo lange įveskite savo el. pašto dėžutės duomenis: el. pašto dėžutės adresą ir slaptažodį, tuomet paspauskite "Log in":

 

4. Prisijungę rinkitės "Change Mail Account Settings". Šiame lange galėsite atnaujinti el pašto dėžutės slaptažodį, nustatyti el. pašto peradresavimą, įjungti/išjungti autoatsakiklį, nustatyti el. pašto alias ar sukurti autoatsakovą.
 
 
Daugiau informacijos, kaip administruoti el. pašto dėžutę rasite čia.
 
 
(0 balsai)
Straipsnis yra naudingas
Straipsnis nėra naudingas

Komentarai (0)
Help Desk Software by Kayako fusion