WordPress privalumai ir funkcionalumai
Įrašė: Pagalba IT - 2024 01 03 11:38

Naudinga informacija Hostex valdymo centre

WordPress kontaktinis el. paštas

 

Naudinga informacija Hostex valdymo centre

Prisijungę prie savo Hostex paskyros ir atsidarę svetainių talpinimo planą galite patikrinti siūlomus WordPress atnaujinimus ir matyti svetainės pažeidžiamumus:

Pasirinkę "Check Updates" galite matyti kokie atnaujinimai ir pakeitimai yra siūlomi jūsų svetainei.

Į pateiktus siūlymus mes rekomenduojame atsižvelgti, kadangi tik prižiūrimos ir nuolat atnaujinamos svetainės gali būti saugios ir kokybiškai funkcionuoti. Atkreipiame dėmesį, kad Hostex neprisiima atsakomybės dėl jūsų svetainės turinio, tad pakeitimus svetainėse rekomenduojame atlikti pasitarus su svetainių programuotojais.

 

WordPress kontaktinis el. paštas

Diegiant WordPress turinio valdymo sistemą diegimo metu jūsų yra paprašoma įvesti kontaktinį el. pašto adresą:

Labai svarbu, jog įvestumėte teisingą ir aktyvų el. pašto adresą, kadangi turinio valdymo sistema šiuo el. paštu siųs jums pranešimus apie jūsų svetainę.

Jeigu norite el. pašto adresą atnaujinti, vadovaukitės žemiau pateiktais žingsniais:

1. Prisijunkite prie WordPress jums patogiu būdu. Jungiantis Hostex valdymo centre prie savo svetainės susiraskite WordPress skirtuką ir paspauskite "Log in":

2. Kairėje ekrano pusėje matysite meniu pasirinkimus, susiraskite "Vartotojai" ir paspauskite ant jo:

3. Išsirinkite vartotoją ir užveskite ant jo pelytę, pasirodžius pasirinkimams paspauskite "Redaguoti":

 4. Slinkite ekranu žemyn, kol rasite skiltį "Kontaktinė informacija". El. pašto adreso laukelyje įveskite norimą pašto dėžutės pavadinimą (atkreipiame dėmesį, jog el. paštas turės būti patvirtintas):

Ekrano apačioje spustelėkite pasirinkimą "Atnaujinti profilį". Būsite nukelti į lango viršų, kur pasirodys pranešimas dėl el. pašto patvirtinimo:

5. El. pašo dėžutėje susiraskite laišką tema [Svetainės pavadinimas] Užklausa dėl el. pašto pakeitimo ir paspauskite gautą nuorodą. Kai visi veiksmai bus atlikti būsite sugrąžinti į WordPress langą, kuriame bus pateiktas pranešimas dėl sėkmingo atnaujinimo:

 

(0 balsai)
Straipsnis yra naudingas
Straipsnis nėra naudingas

Komentarai (0)
Help Desk Software by Kayako fusion