Dažniausiai pateikiami klausimai: Bendri klausimai
Kaip yra daromos atsarginės duomenų kopijos HOSTEX sistemoje?
Įrašė: Pagalba IT - 2024 01 03 11:43

Visų virtualių dedikuotų serverių ir bendrojo naudojimo talpinimo planų atsarginės kopijos yra daromos kasdien; saugome trijų paskutinių dienų ir dvi savaitines (iki 14 dienų) kopijas. Atsarginės kopijos yra daromos failų lygmenyje.

Atsarginės kopijos yra saugomos nutolusiame duomenų centre, dėl to Jūsų duomenys bus saugūs net gaisro ar kito fizinio poveikio atveju.

Duomenų kopijos yra daromos tam, kad apsisaugotume nuo duomenų praradimo dėl aparatūros gedimo. Nors visada naudojame dubliuotus diskų masyvus, atsarginės kopijos leidžia užtikrinti maksimalų saugumą.

Iškilus poreikiui galime atstatyti tam tikrą failą, katalogą, duomenų bazę* ar visą svetainę. Paslaugos mokestis - 14.48 € + PVM / vienam atstatymui.

Dėl atstatymo paslaugos į mus turite kreiptis iš kontaktinės el. pašto dėžutės, su kuria užsiregistravote HOSTEX sistemose, užsakydami paslaugas. Trečių šalių prašymai yra atmetami.

* Duomenų bazių atsarginės kopijos taip pat daromos failų lygmenyje, todėl gali nebūti korektiško būdo jų atstatymui. Dėl šios priežasties rekomenduojame daryti lokalias duomenų bazių kopijas savo pasirinktu dažnumu.

 

Kaip VDS serveryje periodiškai kopijuoti duomenų bazes: https://pagalba.hostex.lt/index.php?/Knowledgebase/Article/View/326/66/kaip-vds-serveryje-periodiskai-kopijuoti-duomenu-bazes

(0 balsai)
Straipsnis yra naudingas
Straipsnis nėra naudingas

Komentarai (0)
Help Desk Software by Kayako fusion